Myllerrysten keskeltä - Pääkaupunkiseudulle muuttoon 3 viikkoa

Tällä hetkellä elämäni on hyvin pitkälti blogi-nimeni mukainen, koska hoidettavia asioita on jatkuvasti aivan valtavasti. Aika ei meinaa riittää ja niinpä blogitekstienkin tekeminen on nyt jäänyt. 

Olimme edeltävän viikon Kreetalla perheeni ja muutamien sukulaistemme kanssa lomalla ja reissu oli kyllä hyvä katkaisu kiireisen arjen keskelle. Lämpöä riitti sopivasti, aurinko paistoi, ruokaa tuli syötyä all inclusivessa riittävästi (liikaa) ja lähiympäristöä pääsimme tutkimaan. Huippua oli olla ja tutustua paremmin omiin sukulaisiin sekä pelailla yhdessä iltaisin! Luksusta nykyarjessa 😊

Paluumatka tosin kesti kokonaisen vuorokauden lennon peruuntumisen ja muiden säätöjen vuoksi, joten univelkaa pamahti meille kaikille loman lopuksi aikalailla! 😃 Mutta siitäpä selvittiin ja lapsien kanssa reissu sujui yllättävän hyvin. Uskaltaa toistekin lähteä!

Sirkkana oloa Kreetan yllä

Myös tyttäreni innostui sirkkailemaan 💛


Ihana vaelluspäiväreissu mieheni kanssa Rokka-rotkolle.
Tosin ensin nousimme huipulle 😉


Botanical Park & Gardens


Tuoreat appelsiinit


Sirios Village - Suosittelen!💛


Meidän muutto täältä Kuopiosta on oikeesti 3 viikon päästä helatorstaina! Apua! Mulla niin virtaa kaikkia ajatuksia ja myllerryksiä, koska oikeesti tää on mulle iso muutos. Mutta uskon kuitenkin tämän olevan muutos, joka on pidemmällä tähtäimellä perheellemme hyväksi. Pääsemme lähemmäs osaa sukulaisista ja työpaikkamahdollisuudet varsinkin miehelläni on huomattavasti paremmat. 

Jos löytyy vinkkiä minulle hyvistä työpaikoista hoitoalalla Kerava-Järvenpää akselilla tai lähistölle, niin pistähän viestiä 😉 Tai jotain muuta mielenkiintoista! Koska itselläni tämä omat ura-asiat ovat hyvin kysymysmerkillä. Mikä musta oikeesti tulee isona? Vinkkejä kehiin vaan! Oon kyllä valmis aivan johonkin muuhun ja haluaisinkin löytää työn, joka olisi mun intohimoni. Koska tiedän olevani sellaisessa työssä hirmuisen hyvä ja tehokas, loistava työntekijä! 😊 Intohimo täytyisi ensin vain löytää ja ensin löytää aikaa sen pohtimiseen. Mutta - kaikella on aikansa. Niinhän minä olen itse sanonut. 

Kiitos sinulle, jos olet lukenut blogitekstejäni ja varsinkin jos olet alkanut seuraamaan blogiani! 💛 Mä lupaan, että blogiteksteihin ja tarinoihini tulee kunnolla jatkoa, mutta halusin tämmösen nopean tekstin kirjoittaa, jotta tiedätte missä mennään. Kesällä on paremmin sitten aikaa! 

Avainsanat tähän hetkeen ovat: Talofirmojen selvittelyjä, tarjousten läpikäyntiä, kaikkea mahdollista muuttoon liittyvää selvittelyä ja toteutusta, muuttolaatikoiden hankkimista, tavaroiden myyntiä, tavaroiden läpikäymistä, pakkaamista - kunhan siihen saakka pääsisi jossain kohtaa, sekä lapset ja muu arki ohessa. Urheillakin haluan! Paitsi tällä hetkellä on aikamoinen flunssa päällänsä, jonka reissulta nappasin. Tai oikeastaan tyttäreltäni, joka yski päälleni ja ruokiini tehokkaasti. Muistuttamista omaan kainaloon yskimisestä on siis ollut runsaasti. 

Toisaalta tykkään tällä hetkellä arjesta siltä osin, että pidän tälläisesta tehokkaasti toimimisesta, jos siihen vaan riittää käsiä ja aikaa. Mutta multitaskaaminen onkin varmaan kaikille äideille tuttua puuhaa! Toiminen on mulle paljon miellyttävämpää puuhaa, kuin odottaminen ja ylipäätään keskeneräisyyden sietäminen. Tuntuu, että oon henkisesti muuttanut koko kevään. Kohta se todella tapahtuu. Onneksi pienempi tyttäreni viihtyy myös omien leikkien lomassa, niin pystyn hieman paremmin hoitamaan asioita hänen kanssaan. 😊 Isompi tytär onkin esikoulussa arkipäivisin puolipäiväisenä. 

Palaamisiin! Onneksi täältä Kuopiosta kerkesi sulaa se takatalvi, joka tänne reissumme aikana oli iskenyt. Kuulemma joku 15cm lunta oli satanut! Huh. Kunnon kesää ja lämpöä odotellessa 😊

Iloa ja virtaa päivääsi!💛

Kommentit