Pyytää NEUVOA Bloggerin asetuksiin!

Hei kuulkaas atk-tyypit tai muuten fiksut bloggaajat!

Mulle on tullut useastikin viestiä siitä, ettei mulle kommentoiminen blogiteksteihin onnistu. Mistähän tämä johtuu? Ja miten sen "en ole robotti" kyselyn saisi pois vai saako? 

Lisäksi miten saisin semmoisen täppä kohdan kommentoinnin yhteyteen, jotta kommentoijalle tulee viestiä vastauksista tai muista kommenteista?

En löydä näitä mistään blogspotin/bloggerin asetuksista. Joten vinkkiä pyydän kiitos! 😊


Kommentit

  1. Tai kun osa pystyy kommentoimaan ilman mitään ongelmaa ja osa ei jotenki saa kommentteja lähtee? Hmm. Olis huippua saada tää homma toimii!

    VastaaPoista
  2. Vastasinkin sinulle jo privaviestinä, mutta nuo täppä-jutut pitäisi pystyä kyllä yleisesti muokkaamaan Bloggerin asetuksista. Ainakin minulle kommentoijana näkyy mahdollisuus saada tieto uusista kommenteista.

    Blogeja luetaan tätä nykyä valtaosin kännyköillä ja muilla päätelaitteilla ja niillä kommentointi on usein kohtuuhaastavaa. Siksi kommentointi blogeissa on vähentynyt. Monet kommentit katoavat siis yleisesti bittitaivaaseen. Parhaiten ne tulevat perille selaimen kautta vastattaessa.

    Jos tämä vastaus tulee näkyviin, on se kirjoitettu selaimen kautta ja kaikki on toiminut vastattaessa ihan moitteetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle viestistäsi! Hyvä tietää, että "ilmoita" painike onkin käytössä ja että kommentoinnin haastavuus ei ole kiinni minun blogistani. 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Olisi mahtavaa, jos kirjoittaisit jotain kommenttia/ajatustasi alle! :)