Mitä odotan tältä vuodelta?

Onko sulla jotain ajatuksia tähän vuoteen? Haaveita, unelmia? Haluatko kenties kehittää itseäsi jossain uudessa asiassa? Uusi harrastus, työ, opiskelu?

Mulla suurimpana unelmana ja odotuksena tällä hetkellä on lumi ja oma koti. Käsittämätöntä, että lumi voi tulla ykköseksi listalla! Mutta se kertookin sen tärkeydestä, mitä se mulle talvella on ja mihin toki oon aina tottunut. Kyllä mä uskon, että muutkin etelä-suomalaiset lunta kaipaavat, mutta vielä 7 kuukautta sitten Kuopiossa asuneelle se on kuin kidutuskammiossa oloa! 😁 Meidän talonrakennuksen kannalta vähäisempi lumi on kyllä hyvä juttu.

Mä oon pohjimmiltani positiivinen ihminen ja haluan löytää asioiden hyviä puolia. Paitsi mieheni rinnalla musta välillä tuntuu, että oon hyvinkin huonojen puolien löytäjä, koska hän ei niitä näe lainkaan. Sinänsä ihailtava piirre ja arvostan sitä, mutta kyllä sitä nyt saa valittaa edes joskus!! Varsinkin jos tuo mut tämmöiseen ikuiseen syksylandiaan. Kertokaa te muut, että mistä muusta mä voisin voimaantua, jos talven pimeyden aikaan lumi ja luonnossa liikkuminen on ollut nimenomaan se ykkösjuttu?! Tottakai nautin silti metsässä juoksusta, mutta on se hyvin erilaista. 

Kyllä sitä erilaisuuteen ajastaan sopeutuu, uskon sen, mutta alkuun se vie aikaa. Varsinkin, kun tällä hetkellä niin monet jutut ovat erilailla kuin ennen. Onneksi tuttuja juttujakin on alkanut jo löytymään ja uusia rutiineja muodostumaan! Muutenkin perusarki kotona on alkanut sujumaan, ehkä se on tärkeintä.

Lasten arki jatkuu loppiaisen jälkeen ja joululomapätkä on tehnyt kyllä hyvää koko perheelle! Itse olen aloittanut jo työt, mutta se, ettei lapsia tarvitse kyyditä sekä pohtia kuka vie ja millä on kyllä ollut helpottavaa. Lapsistakin huomaa, että olivat paussin tarpeessa. Kuskaaminen onneksi helpottuu sitten kun pääsemme muuttamaan omaan kotiimme toukokuun lopussa. Selkeästi menomme ja elämämme on jo nyt Järvenpäässä, koulu, päiväkoti, kuntosalikeskus, työpaikka, ystäviä jne..

Uudenvuoden vietto meni ihanasti suht uusien ystäviemme kanssa. Sanotaanko, että näitten tyyppien kanssa on käynyt toteen "rakkautta ensisilmäyksellä" kommentti. Uudenvuodenaattoilta sujui lasten kanssa sopuisasti ja kävimme katsomassa ilotulituksia Järvenpäässä. Itse lasten nukkumaan laitossa kesti, viimeinen lapsi nukahti klo 24! Niinpä aikuisten ilta jatkuikin 3:30 saakka, jolloin nappasimme mieheni kanssa lapset nukkuvana matkaamme ja menimme kotiin nukkumaan. Teki ilta kyllä hyvää! Toki lyhyet unet tuntui seuraavan päivänä.







Uudenvuoden lupauksia

Tänä vuonna mun haaveenani on hieman seesteisempi vuosi. Nyt on monta vuotta menty niin kovalla vauhdilla sekä muutoksilla, että aivan tavallinen perus elämä olisi harras toiveeni. Haluan myös opetella sietämään vielä paremmin muutoksia sekä keskeneräisyyttä ja oppia uudenlaisia asioita. Haaveenani on kehittää ammattitaitoani ja ehkä oppia aivan jotain erilaista urheilun saralla.

Toki haluan olla paras mahdollinen äiti lapsilleni ja vaimo miehelleni. Esikoiseni sanoi minulle eilen aamuna, että lauantaikarkit eivät ole päivän paras juttu. Kysyin, että no mikäs on, niin hän vastasi: "No se kun äiti tulee töistä kotiin!" Ahhh, voi noita rakkaita naperoisia!!💖



Haluan pitää yhteyttä rakkaisiin Kuopio ystäviini, koska muuten välimatkan vuoksi ystävyydet vain hiipuu.. Ja se olisi aivan kamalaa. Toivottavasti Kuopio reissujakin olisi siis luvassa!

Haluan oppia löytämään myös uuden lähiseutuni kohteita ja yrittää olla välittämättä niin paljoa näistä pitkistä välimatkoista.. Siihen nimittäin sopeutumista riittää. Ja se, että täällä kaikki maksaa enemmän. 

Mutta joka tapauksessa on ihanaa luottaa tulevaisuuteen ja tietää, että asiat sujuvat just parhain päin! Myllerrystenkin keskellä!

Kommentit