Lehti juttu 2.3.2020 - Hyvä Sanoma lehti



Hyvä Sanoma lehti otti yhteyttä minuun ja halusi tehdä lehtijutun tarinastani. Julkaisu oli 2.3.2020 ilmestyneessä lehdessä ja kuvat löytyvät ylhäältä.

Alle olen yrittänyt saada tekstejä hieman edes suuremmaksi, että olisi helpompi lukea, jospa niistä onnistuu!


Lehti on tilaustuote, mutta esim. joissakin seurakunnissa ja hiihtokeskuksissa lehteä saatetaan jakaa. Tarkkaa tietoa mulla ei ole.



Mulla on suuri kiitollisuus omista rakkaistani, perheestäni. Että ovat tässä. Vetämässä hiuksia ja hermoja, mutta samalla tuomassa suurta rakkautta sekä tunnetta siitä, miten ykköstärkeä heille olen. Välillä on aika pysähtyä vain siihen. Olla tässä hetkessä ja nähdä miten elämässä on monia jalokiviä. Vaikka oon taas perheeni kanssa muutosten äärellä, saan olla iloinen siitä, että askelia on menty eteenpäin. Ja niin rasittavaa kun se onkin, sopeutuminen vie aikansa.


Oon oppinut itsestäni, että en pidä siitä, kun elämä menee aivan uusiksi. Näin on käynyt useaan kertaan viimeisien seitsemän vuoden aikana. Palapelin kokoaminen on alkanut alusta. Kohta seitsemän vuotta sitten elämäni palapeli räjäytettiin täysin. Välillä en voi uskoa tätä kaikkea tapahtunutta ja myöskään tätä vauhtia mitä sen jälkeen on käynyt.

Oon oppinut elämässä, kuinka on turhaa odottaa ja elää liikaa "sitten kun" elämää. Se voi auttaa jossain hetkessä, mutta aina tulee uusia haasteita ja kuvioita, mitä ei voi ennalta tietää. Silti odotan sitä hetkeä, kun olemme saaneet muuttaa omaan kotiimme Järvenpäähän, tavarat ovat suunnilleen paikallaan ja saamme pysähtyä siihen hetkeen, aloittaa uuden elämänvaiheemme opettelemista. Toivoen tasaisempaa vaihetta, ensimmäisessä pysyvämmässä omassa kodissamme perheenä.
                     
Mitä elämä tuokaan tullessaan, on mulla varmuus ja luottamus huolenpidosta. Saamme olla turvallisella polulla, jossa meitä kannetaan, vaikka myrskyäisikin. Oon saanut nähdä sen niin monta kertaa.

Muistetaan olla kiitollisia rakkaistamme. Välillä ärsyttää, suututtaa, inhottaa, raivostuttaa ja vaikka mitä, mutta ne ovat elämässä kuitenkin se tärkein juttu. Omat rakkaat. Itsekin täytyy välillä palata sen ääreen, kun itkin edesmenneen aviomieheni boksereiden ja sukkien puuttumista pyykistä. Nyt meinaa rasittaa se pyykkien tolkuton määrä. Siinä kohtaa nipistän itseäni ja totean, miten ihanaa on, että pyykkiä on hurjasti!


Ps. En ymmärrä miksi varsinkin tietokoneen näytöllä tekstit ja välit hyppelee miten sattuu, vaikka asetan ne Bloggerissa kuntoon. Yrittäkää olla välittämättä!

Kommentit

  1. Niin se vaan täytyy vain nauttia tästä hetkessä mikä on nyt vaikka ystävät ja omat vanhemmat on kääntänyt selkänsä mutta on se oma perhe joka välittää ja saa jakaa heille sitä rakkautta. Joka päivälle on omat murheet mutta onneksi Taivaan Isä pitää meistä huolta. Ihana teksti näitä on ollu ihana lukea jossain asioissa voi vaan samaistua kanssasi. Tsemppiä teidän perheelle! Olette ihania säkenöiviä timantteja! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin tsemppiä sinulle kaikkeen mitä käytkään läpi elämässäsi! <3 Kyllä timanttijuttuja pystyy löytämään joka hetkestä, vaikka välillä kestäisikin pidempään niitä etsiessä. :)

      Poista
  2. En saanut luettua lehtijuttua, mutta toivottavasti saan itse lehden jostain käsiini! Tuo on kyllä varmasti totta, että sulla on ollut viime vuosina niin paljon muutoksia elämässä, että se varmasti tuo oman lisäraskautensa tähän uusimpaan muutokseen. Taas kaikki alkaa alusta! Mutta olet kyllä selviytynyt kaikesta ihan uskomattoman hienosti! Sun on pakko olla luonteeltasi selviytyjä! Ja sitten kun-elämää ei kyllä kannata elää, kuten sanoit, mutta ymmärrän hyvin tuon oman kodin kaipuun. Sen, että kaikki on paikallaan. Me ei olla rakennettu taloa, tavallaan, mutta jouduimme purkamaan juuri ostamamme talon runkoa myöden, kun se osoittautui hometaloksi. Ja sitten rakentamaan sen uudestaan. Eli tiedän mitä odottaminen on, ja miten raskasta kun kaikki on kesken. Onneksi siitäkin selviää! Zemppiä teille tämän kaiken mylläkän keskelle ja paljon voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita mulle vaikka sähköpostisi niin voin lähettää sulle tarkemmat kuvat, mistä voit lukea 😊

      Poista
  3. Kiitos!! Eli Maria.sadeharju@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olisi mahtavaa, jos kirjoittaisit jotain kommenttia/ajatustasi alle! :)