Hetkestä nauttiminen


Hetkestä nauttiminen. Osataanko nauttia just tästä hetkestä? 

Epäilen, ettei välttämättä ehkä osata. Ihan siitä perus elämästä, perus arjesta. Korona on varmasti jo pysäyttänyt monen kiireistä elämää: onko kaikki lasten tavarat pakattu huomiseksi, isommalle kouluun, pienemmälle päiväkotiin, onko kurahousut, takki ja hanskat, entä varavaatteet sekä vaipat? Entäs itselleni? Missä työavain, mitä evästä, otsalamppu pyörällä ajoon, vaihtovaatteet. Hitsi, lasten maailma piti jo varata Foreveriltä ja spinni myös, jokohan ne on täynnä? Ja mitä me nyt syödään tänään?! Kotikin on kun pommi ja pyykkiä riittää. Ähhh kiire kiire hoppu hoppu. Harrastemenoista puhumattakaan.

Mutta nyt, aikaa on enemmän kotona oloon. Oikeastaan ei sitä paljoa muuta meinaa ollakaan. Lapset ovat siinä koko ajan. Meillä myös anoppi ja appiukko sekä Camu-koira. Hitsi ku porukkaa onkin. Toki kaipaa välillä sitä normi arkea, ystäviä ja harrastuksia. Kuitenkin on hirmuisen hyvä myös pysähtyä ja hidastaa arjen pyörää!

Meillä on mieheni kanssa nyt vapaa viikonloppu kahdestaan (kiitos appivanhemmille lasten hoidosta! ❤️) . Vuokrasimme suht uuden yksiön Espoosta kahdeksi yöksi. 


Nyt heräsimme aamulla rauhassa ilman hälinää ja saimme tehdä oman aamupalan kuunnellen taustalla musiikkia. Tämmöistähän se elämä joskus vuosia vuosia sitten oli aina. Mutta ei sitä osannut silloin arvostaa tällä lailla. Jännä miten ihminen saattaa haaveilla aina muusta, kun mitä on. Opeteltaisiinko nauttimaan just tästä hetkestä? Toistemme hymyistä ja ilon hetkistä. Sekä myös kiukun hetkistä. Se on sitä elämää ❤️

Lähden kohta itsekseni tutustumaan Nuuksion polkujuoksumaastoihin. Ja Miku jää yksiöömme (vielä nilkkasököläisenä) tekemään omia juttujaan. Aurinkoa kaikkien päivään! Nähdään onnen hetket elämässämme! 😊

#tämähetki #bethelmusic #pysähtyminen #nuuksio #polkujuoksu #omayksiö #kiitollisuushaaste #ilo #onni #kevät #koronalife

Kommentit