Raksaprojekti - Loppu saattaa alkaa jo häämöttää, ehkä?

Rakennuskuulumisia en ole hetkeen laitellut. Koronan myötä lasten etäkoulu ja päiväkoti sekä itse raksahommat ovat vieneet ajan, ettei kirjoittamiselle ole ollut enää aikaa tai energiaa. 

Onneksi hommat ovat edenneet sitten viime raksapostauksen! Laatat ovat pesuhuoneeseessa, saunatilassa ja arkieteisessä paikoillaan. Myös eteisen laatta on tehty ja tänään valmistuvat pikku wc:n ja vaatehuoneen laattalattiat. Muualla kodissamme on laminaatti. Alkaa näyttämään jo paljon enemmän kodilta.


Viime kuussa meillä oli tiukka puserrus, koska oli keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteiden kokoaminen (Epoq) sekä lisäksi vaatekaapistojen kokoaminen makuuhuoneisiin sekä eteiseen (Ikea). Lisänä juuri sillä hetkellä alkoi korona epidepia ja koulut sekä päiväkodit menivät kiinni tai emme lapsiamme sinne enää laittaneet. Myös sovitut talkooavut estyivät. 

Onneksi yksittäisiä talkoolaisia on ollut apuna ja olemme saaneet hommaa eteenpäin. Asennushommissa on auttanut sukulaisemme, mikä on kyllä todella arvokasta.  


Oon itse tällä viikolla koonnut vaatekaappien sisuksia ja tänään kävin laittamassa keittiön ja khh kaapeille hyllyjä. 


Keittiön ja khh kalusteiden tilaukset ovat tulleet meille Gigantilta, minkä kanssa on ollut hyvin paljon ongelmia. Tilauksesta on puuttunut monia tilaamiamme osia ja lisäksi sekä keittiön että kodinhoitohuoneen tasot ovat olleet vääriä sekä väärän pituisia. Asiakaspalvelu ei ole ollut hyvää ja olemme hyvin pettyineitä siitä, ettei asiaan olla kunnolla puututtu. 

Ylipäätään epätieto siitä, että milloin saisimme oikeat tasot, on tässä stressaavinta. Tasot ovat nimittäin altaallisia tasoja, jotka täytyvät olla paikoillaan ennen muuttotarkastusta. Niinpä koko projekti voi venyä, jos tasot eivät tule ajoissa. 

Toivomme sydämemme pohjasta, että Gigantti vetäisi tämän kunnialla loppuun saakka sekä korjaisi mokiansa, jotta voisin seuraavassa postauksessa kertoa positiivistakin palautetta!

Eipä rakennusprojekti varmasti koskaan mutkitta mene maaliin saakka ilman ongelmia. Täytyy kyllä sanoa, kun tästä joskus maaliin päästään, mä huudan niin kovaa!!! Pihatöistä ei tietoa vielä olekaan, jos tiedät jotain hyviä kontakteja tähän, niin vinkkaisitko kiitos?? 😊

Jos sulla on mitä tahansa raksakokemuksia mitä haluat jakaa, niin kerro ihmeessä! Ja muutenkin kaikki vinkit ja tsemppaukset ovat tervetulleita. 💛 Koska mä voin myöntää, että oon aivan hapolla tästä touhusta.

Onneksi on ollut mahtavia suorastaan kesäisiä kelejä! Niistä mä oon nauttinut! 😍


Kommentit