Ensimmäiset viikot "Jäkeläisenä"

Oon alkanut kotiutumaan uuteen kotiimme. Meidän elämämme on paljolti ollut jo valmiiksi Järvenpäässä vuoden ajan ja oikeastaan asuinpaikka oli ainut, mikä oli Keravalla. 






Mulla meni ensimmäiset kaksi viikkoa aika huurussa. Tekemistä on ollut paljon ennen muuttoa sekä sen jälkeen. Vasta tällä viikolla olemme pystyneet hieman henkäisemään ja elämään normaalimpaa elämää. Pikkuhiljaa alkaa hahmottamaan, että asumme nyt ikiomassa kodissamme, jota olemme suunnitelleet ja käyttäneet tolkuttomasti aikaa jo puolitoista vuotta. 




Paljon olisi vielä tehtävää sekä hankittavaa ja ehkä isoimpina projekteina tälle kesälle olisi talon maalaus sekä pihan laitto. Hieman kyllä hapottaa ajatuskin niistä, koska mennyt vuosi ei ole kyllä ollut laakereilla oloa. Vaikka toisaalta tiedän, kun esimerkiksi talon maalaukseen ryhdymme, pidän siitä ja olen varmasti siinä näppäräkin. 

Miehelläni väitöskirjan tekeminen on korona kevään, raksaprojektimme ja lasten kotona olon vuoksi jäänyt hyvin vähäiselle, joten hänen täytyisi työstää kesäkuu täysillä sitä. Itselläni on hieman enemmän vapaata, mutta ei taloa varmaan itsekseen lasten kanssa maalata. Tekijä ihmistä ei kyllä helpota selkeästi hyvin puuhakkaat naapurit, joista osa maalailee talojaan ja osa tekee pihatöitä. Hoppujalkaa meinaa omalta osalta vähän vipattaa! 😀

Fiilistelyn aika

Nyt on kuitenkin hyvä yrittää hengähtää ja myös iloita siitä, että olemme saaneet taloprojektin tähän vaiheeseen! Olisi paljon asioita, joista saisi stressin ja pahan mielen aikaiseksi, mutta pyrin parhaani mukaan poissulkemaan ne ajatukset mielestäni. 

Meillä on nyt koti, jossa saamme olla omalla perheellä. Ette usko kuinka kiitollinen siitä olen. Haluan olla luottavaisella mielellä tulevaisuuteen ja alkaa pikkuhiljaa kotiutumaan tänne. 




Eilen illalla lasten nukkuessa kävin kävelemässä kodimme lähellä. Minusta tuntui uskomattomalta, että suuri heppatalli ja peltomaisema ovat suoraan makuuhuoneen ikkunoistamme, vaikka asumme kahden kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. 







Meillä on käynyt vieraita jo jonkin verran ja on ihanaa pyytää ystäviä omaan kotiin. Esikoiseni on nyt kesälomalla, joten olemme viettäneet hieman yhteistä laatuaikaa käyden esim. Järvenpään kirjastossa ja hieman paikallisissa kaupoissa shoppailemassa. Mulle shoppailu ei ole mikään ykkösnautinto kyllä, ainakaan liikaa kerralla. 😅 






Muutosta johtuen uusia tuulia on taas edessä, mutta toivon mukaan nyt voidaan rakentaa pidempi aikaisia suunnitelmia. Ja jospa ei olisi ensi toukokuussa muuttoa edessä, niin kuin edeltävien vuosien aikana kolme kertaa! 😬😀

Aurinkoisia päiviä kaikille! 💛

Kommentit

  1. Entä jos käännä kin ajatukset sinne naapurien ajatusten puoleen. Suo heille se ilo ja ylpeys, että ovat päässy pidemmälle ku te :D Ehkä naapurien ressit pienenee, ku katsoo miten teillä ei vielä oo ehditty maalaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo ja suurin osa naapureista ovat muuttaneet kaksi vuotta sitten 😁 me oltiin vikoja tolla kadulla. Mutta ehkä kuormapojot talo hommissa alkaa olla aika korkealla ja eniten se, ettei meinaa aikaa olla 😬😊 onneksi on kuitenkin koti, siitä olen kiitollinen ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Olisi mahtavaa, jos kirjoittaisit jotain kommenttia/ajatustasi alle! :)