Raskausmatkani

Raskausmatkani (kolmas raskaus!)


Julkaisin Instagrammin ja Facebookin puolella pari päivää sitten raskausjulkistus videon, jossa tyttäremme pamauttivat ilmoille Confentti tykillä "boy or girl" väriseremonian! En ole aiemmin puhunut sosiaalisessa mediassa raskaudesta mitään, joten olikin ihana alkaa viimein puhumaan!


Laitoin sosiaalisessa mediassa myös kyselyn, kiinnostaisiko kuulla raskausmatkastani alkuraskaudesta tänne saakka (raskausviikko 21) ja tästä eteenpäin. Kyselyyn tuli mieletön määrä vastauksia ja kaikki olivat 100% :sti kyllä!


Joten saamanne pitää. Tulen kertomaan ensimmäisessä julkaisussani raskausmatkani fyysisiä oireita alkuraskaudesta tänne rv 21 saakka. Toisessa julkaisussa tulen kertomaan treenaamisiani ennen raskautta ja alkuraskaudesta tänne saakka. Luultavasti kolmannessa julkaisussa kerron henkistä/psyykkistä prosessointia raskauden aikana. Kaikki kommentit, jaot, tykkäämiset ja reagoinnit ovat enemmän kuin tervetulleita!!! Ne kannustavat minua myös jatkamaan. Kirjoitustyylini on avoin, aito ja melkoisen suora. En tykkää yhtään kiertelystä ja kaartelusta tai siitä, että feikataan asioita. Feikin taakse näkee aina. Tulevat kirjoittamani kokemukset, oireet ja ajatukseni ovat minun henkilökohtaisia, enkä halua vertailla niitä keneenkään toiseen, korkeintaan aiempiin raskauksiini. Monet ajatukseni sekä kokemukseni elämästä ovat tulleet omien elettyjen kokemusten kautta, eikä mistään kirjoista lukemalla. En ole kirjaviisas. Viisautta on monenlaista, olkoon tämä sitten vaikka jotain "elämänviisautta".  

Tulen julkaisemaan silloin tällöin pidempiä tekstejä täällä blogini puolella, mutta jos haluat seurata enemmän arkielämääni, tekemisiäni ja ajatuksiani, kannattaa minut ottaa seurantaan Instagrammin kaisaella tai Facebookin puolella Kaisa Rönkkö

Kommentit

  1. Onnea, onnea, onnea!!! ♥️ Olen niin innoissani tästä postauksesta! Täällä toinen, jolla viikkoja kasassa 20+2. Täysin yllätys raskaus, joten herättänyt monenlaista henkistä "vaivaa" fyysisten kremppojen lisäksi. Mulla myös kesä meni pahoinvoivana ja väsyneenä. Todella mielelläni kuulen lisää tästä matkastasi ja otan kaiken vertaistuen vastaan 🥰 ja annan myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukava kuulla! Onnea teille 😊❤️ ja ymmärrän henkisen puolen prosessoinnit täysin. Tulen itse kirjoittamaan näistä vielä kunhan ehdin.

      Poista

Lähetä kommentti

Olisi mahtavaa, jos kirjoittaisit jotain kommenttia/ajatustasi alle! :)